Privacy: Hippah respecteert uw privacy. De door u verstrekte informatie wordt uitsluitend gebruikt om de door u gevraagde actie zo goed mogelijk uit te voeren en zal met u persoonlijk plaatsvinden.

Verzenden: Bestellingen worden met PostNL verzonden. De actuele verzend en afhandelingskosten staan vermeld in het menu onder: \"Verzenden\". Mocht de bestelling niet door de brievenbus passen dan worden de verzend en afhandelingskosten achteraf aangepast. Ook al hopen we dat er nooit een pakketje beschadigd of zoek raakt bij de post, wij kunnen er helaas niet verantwoordelijk voor zijn. Wel is het mogelijk om tegen extra betaling uw pakket te laten verzekeren. U kunt dit melden bij uw bestelling. Ons streven is om, als uw betaling is bijgeschreven, uw bestelling binnen 2 werkdagen te versturen. Ook mag u langskomen om de bestelling op te halen. Dit kan in Gorredijk (Friesland, Nederland) Stuur dan een email zodat we een afspraak kunnen maken.

Prijzen: Alle prijzen zijn in euro`s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Eventuele typefouten in het systeem staan niet garant voor levering van de producten.  

Overeenkomst: Producten worden 3 dagen gereserveerd. Is de betaling binnen een week nog niet bijgeschreven, dan gaan de artikelen opnieuw de verkoop in.
De klant kan zijn bestelling bestelling annuleren door binnen 24 uur een email te sturen naar Hippah.

Kleurverschillen: Er bestaat altijd een mogelijkheid dat een product in werkelijkheid in kleur iets verschilt van de afbeelding. U moet er rekening mee houden dat door o.a. de instelling en de beeld kwaliteit van uw monitor niet exact de juiste kleur bij u op het beeldscherm verschijnt.

Kleding: Doordat alles handgemaakt is kunnen de afmetingen per maat onderling iets verschillen. De afmetingen van de kleding staan per kledingstuk vermeld.

Wasadvies: De producten worden gemaakt van vintage stoffen uit de jaren 60 en 70. Soms worden er ook nieuwe stoffen uit deze tijd gebruikt. De producten kunnen in de wasmachine gewassen worden. (fijnwasprogramma van 30 graden met bijpassende kleuren, het product binnenste buiten keren). Toch willen we je er op wijzen de producten langer mooi blijven als je ze wast met een handwasje. Gebruik zeker geen droogtrommel.

Ruilen/retour zenden: Mocht je een artikel retour sturen dan kan dit onder de volgende voorwaarden: De klant dient binnen 2 dagen (kan ook in het weekend) via mail Hippah om de hoogte te brengen met vermelding van de klacht. Het artikel dient binnen 1 week geretourneerd en bij Hippah binnen te zijn. Alleen artikelen die niet gewassen/gebruikt of beschadigd zijn worden geaccepteerd. Onvoldoende gefrankeerde zendingen en rembours zendingen worden nimmer geaccepteerd en komen dus retour afzender. Kosten voor het retour zenden zijn voor de klant.

Garantie: Hippah staat ervoor in dat de gemaakte producten deugdelijk zijn en voldoen aan de vermelde specificaties vermeld bij het betreffende product. De garantie dekt geen schade als gevolg van normale slijtage of verkeerd gebruik.

Informatie op deze website: Hippah beheert en onderhoud deze website en streeft ernaar dat alle informatie op deze site juist, volledig en actueel is. Onvolkomenheden kunnen voorkomen, waardoor Hippah de juistheid en volledigheid van de getoonde gegevens niet kan garanderen.

Binnenkussens: Mocht je nog een binnenkussen moeten kopen dan hierbij een tip. De binnenkussens van de Hema zijn mooi “vol” model en blijven erg lang mooi. Ze zijn gemaakt van dons.

Copyright: Het copyright van de website, het logo, foto’s en teksten van Hippah ligt bij Hippah. Gebruik van teksten en foto’s is alleen mogelijk met schriftelijke toestemming van Hippah.

Onze gegevens:
Hippah
Email info@hippah.nl
Website www.hippah.nl
KvK nr 50086154
BTW nr 106537945B01
Bankrekening Hippah 1141.18.213 Rabobank
IBAN NL87 RABO 0114 1182 13
BIC RABONL2U(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2010 - 2024 Hippah | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel